Over ons

Dsc_0225 bewerkt196 4

Mijn naam is Sascha van Dam en ik ben een gepassioneerd liefhebber van de natuur en dan met name van het dierenrijk. Deze passie voor de natuur spreekt al uit de naam van mijn dierenwinkel, te weten DIERENSPECIAALZAAK FAUNUS. Faunus was namelijk in de Romeinse mythologie een oude natuurgod die het vee en de weidegrond beschermde. Hij was getrouwd met de godin Fauna, waarvan het huidige dierenrijk is afgeleid. De natuur en vooral de fauna neemt dus in mijn hart een erg belangrijke plaats in. Zo geef ik al jaren samen met mijn vriend Marco afgedankte dieren een liefdevol thuis en ben ik als vrijwilliger werkzaam bij het Dierenasiel in Winschoten. Ook in de winkel zult u mijn passie voor dieren voelen, die ik hopelijk op u kan overbrengen. Maar ondanks dat Faunus echt míjn winkel is, had ik het allemaal niet kunnen bewerkstelligen zonder mijn lieve vriend Marco. Hij helpt vooral met praktische zaken maar is ook mijn klankbord als het inhoudelijke zaken betreft. Mede dankzij hem hoop ik met mijn passie, vakkennis en service en het uitgebreide assortiment voor hond, kat, knaagdier, vogel en hengelsport een bijdrage  te kunnen leveren aan het welzijn van uw dierbare huisdier. Laat u echter niet misleiden door de ietwat kleine buitenkant van onze dierenwinkel, de binnenkant zal u namelijk een leuk en ruim assortiment tonen en u een gezellige, persoonlijke, op vakkennis gerichte en voordelige dierenspeciaalzaak bieden. Zeer toepasselijk is dan ook de zin;

Dierenspeciaalzaak Faunus, méér dan u denkt!

 

_DSC0614 _DSC0613 _DSC0612 _DSC0611 _DSC0615doggy-met-balloon-04